Ernie Hudson: 'nieuwe Ghostbusters-game in de maak'

News
dinsdag, 21 december 2021 om 9:00
ghostbusters afterlife st 2 jpg sd high copyright 2019 ctmg inc all rights reservedf1633342864
Acteur Ernie Hudson heeft onthuld dat er een nieuwe Ghostbusters-game aankomt. Wanneer de game uitkomt, is nog niet bekend, maar het gaat volgens hem zeker wel gebeuren.
Ernie Hudson, de acteur achter Winston Zeddemore in Ghostbusters, heeft bevestigd dat er "zeker een nieuwe Ghostbusters game aankomt". Dit heeft de acteur bekendgemaakt tijdens een Q&A, te zien op het YouTube-kanaal Countdown City Geeks.
Hudson vertelde ook dat het ontwikkelingsteam moeite heeft om zijn personage na te maken in de game. Dit terwijl ze met succes zijn mede-acteurs Bill Murray, Dan Aykroyd en Harold Ramis hebben nagemaakt. Verder heeft de acteur geen details onthuld over de game.
Hoewel Ernie Hudson niet heeft verteld bij welke studio de game wordt ontwikkeld. Heeft Raphael Saadiq, co-founder van Illfonic in oktober bekendgemaakt te werken aan een nieuwe Ghostbusters-game.

Eerdere Ghostbusters-games

Eén van de populairste Ghostbusters-games kwam in 2009 uit voor de PlayStation 2, PlayStation 3, Xbox 360, Wii, DS en PC. In 2019 verscheen er een remaster van deze game. Daarnaast zijn er nog twee shooters verschenen. Zo kwam in 2011 de shooter Ghostbusters: Sanctum of Slime uit en in 2016 Ghostbusters voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Populair Nieuws