'Battlefield 2042 krijgt nieuwe content'

News
dinsdag, 21 december 2021 om 8:30
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Volgens dataminer Temporyal komt er een aantal nieuwe dingen naar Battlefield 2042. De laatste tijd heeft de game allerlei updates gekregen om de game te verbeteren. Nu lijkt het erop dat er ook nieuwe dingen gaan worden toegevoegd.
Via een Tweet deelde Temporyal een aantal nieuwe bevindingen rondom Battlefield 2042. In zijn tweet staat dat het eerste seizoen van Battlefield 2042 rond maart 2022 begint, een precieze datum weet hij niet. Ook laat Temporyal weten dat er wekelijkse missies komen voor twaalf 'preseason weeks', wat voor loot er te verkrijgen is, is nog niet duidelijk. Tot slot laat de dataminer weten dat er een nieuwe map komt genaamd Exposure, die zich afspeelt in Canada.
Nog geen van deze beweringen zijn officieel bevestigd door DICE of EA. Er wordt op het moment enorm hard gewerkt aan Battlefield 2042, en er wordt alles aan gedaan om elke bug en glitch uit de game te schoppen. Veel nieuwe content is nog niet aan Battlefield 2042 toegevoegd. Het zou daarom ook logisch zijn dat er in 2022 wel wat nieuwe content naar de game toe komt. Temporyal toont ook een foto in zijn tweet waarop het een en ander te lezen staat over het verhaal rondom de nieuwe map, maar eigenlijk vinden veel spelers dit niet nodig. Het verhaal is volgens sommigen toch al niet meer te volgen.

Geen vliegende start voor Battlefield 2042

Battlefield 2042 had bepaald geen vliegende start. De game zat vanaf dag één eigenlijk volg bugs. Toch lijkt het erop dat de game inmiddels stabiel is, en dat steeds meer spelers toch van Battlefield 2042 kunnen genieten. Er zijn zo hier en daar wel wat gemiste kansen, maar de gameplay is prima, en als je van schieten houd zit je bij Battlefield altijd goed. Onze review is overigens hier te lezen!