Volg onze Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge stream en win een vette prijs!

News
donderdag, 08 september 2022 om 14:00
tnmt shredders revengef1662544875
Het is alweer tijd voor de volgende livestream van XGN. Deze keer gaan we samen met DavincstyleGames ons wagen aan de retro chaos van Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge. Als je live inschakelt voor de stream, dan kan je bovendien een heel dikke prijs winnen!
Deze donderdag zijn we weer terug op ons Twitch-kanaal, om rond 18:15 Nederlandse tijd live te gaan voor een nieuwe stream. We gaan aan de slag met de 'retro'-topper Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge. Natuurlijk is zo'n game natuurlijk veel leuker om te spelen in co-op en daarom zal niemand minder dan YouTuber DavincstyleGames ons vergezellen!
De nieuwe livestream wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Het bedrijf geeft gamers al jaren de mogelijkheid om ook onderweg te genieten van je favoriete games zoals Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge. Neem bijvoorbeeld de MSI Pulse GL66, dat spelers een sterke performance biedt met een Nvidia RTX videokaart en een 12th gen Intel processor, maar dat alles voor een zacht prijsje.
msi lootboxf1658326010

Win een dikke prijs tijdens de stream!

Schakel je donderdag in tijdens de Teenage Mutant Ninja Turtles Shredder's Revenge livestream, dan maak je ook nog eens kans op een heel erg dikke prijs. Zoals aangekondigd tijdens een eerdere livestream, geven wij namelijk een pakket weg aan een gelukkige winnaar, die een screenshot maakt van drie specifieke streams die we organiseren. De aankomende stream is de derde en laatste stream voor de winactie.
Maar wat kan je precies winnen? Nou, een flink pakket! Wij geven namelijk in samenwerking met MSI een MSI Lootbox weg en een Steam cadeaukaart van 100 euro. Wat er precies in de lootbox zit houden we nog even geheim, maar we kunnen wel verklappen dat er een gaming headset in zit!
Om alles nog even op een rijtje te zetten, maak een screenshot van de volgende livestreams op het Twitch-kanaal van XGN en mail het resultaat naar [email protected]:
  • Stream 1: Call of Duty Warzone, donderdag 21 juli om 14:00
  • Stream 2: Saints Row, donderdag 1 september om 18:00
  • Stream 3: TMNT Shredder's Revenge, donderdag 8 september om 18:15
Inmiddels is de wedstrijd gesloten en de winnaar is persoonlijk ingelicht!
Dit artikel is in samenwerking met MSI.

Populair Nieuws