bol.com pakt uit met flinke korting in grote LEGO sale!

News
donderdag, 08 september 2022 om 13:30
Kan je geen genoeg krijgen van LEGO of wil je iemand anders kennis laten maken met de enorme wereld van bouwsteentjes? Dan kan je nu je slag slaan bij bol.com, want de webshop is begonnen aan een enorme LEGO sale, met veel korting!
LEGO is niet meer weg te denken uit onze wereld. Sinds de introductie van de kunststof bouwstenen aan het einde van de jaren 50 is het Deense speelgoed een household name geworden. En niet alleen voor kinderen, ook veel volwassen krijgen geen genoeg van LEGO-bouwpakketten.

Veel korting pakken op LEGO

Je moet soms alleen wel diep in de buidel tasten voor de meest indrukwekkende bouwwerken. Zo ben je voor de Millennium Falcon uit Star Wars een kleine 850 euro kwijt. Gelukkig kan je nu bij bol.com profiteren van hoge korting op een enorme collectie aan LEGO-pakketten. Wij hebben alvast een aantal toppers uit de sale uitgelicht.
Naast deze aanbiedingen zijn er nog veel meer LEGO sets die je nu met korting kan scoren bij bol.com. Check hier het overzicht van alle deals in de sale! Daarnaast kan je momenteel ook profiteren van een uitverkoop bij MediaMarkt op onder andere smartphones, tv's en laptops.