Volg hier Van de Zandschulp vs Nadal op Wimbledon!

News
maandag, 04 juli 2022 om 11:00
tennis 2891306f1656410103
Na de wedstrijd van Van Rijthoven tegen Novak Djokovic, is het vandaag tijd voor de volgende match-up tegen een grootmacht. Botic van de Zandschulp moet het namelijk op Wimbledon opnemen tegen Rafael Nadal en die wedstrijd kan je via deze kanalen volgen.
Tim van Rijthoven heeft zich zondagavond kranig verweerd tegen Novak Djokovic, de nummer drie van de wereld en één van de Big Three - samen met Roger Federer en Rafael Nadal. De Nederlander wist zelfs de tweede set te winnen, maar in de derde en vierde set van de Serviër te sterk voor het opkomende talent. Ondanks het verlies zag van Rijthoven zijn wedstrijd dan ook als een overwinning, nadat hij met een wildcard op Wimbledon terecht was gekomen.
Vandaag moet de volgende Nederlander het opnemen tegen één van de beste tennissers aller tijden. Botic van de Zandschulp moet in de round of 16 namelijk strijden tegen Rafael Nadal, momenteel de nummer vier van de wereld en als tweede geplaatst voor Wimbledon.
De Nederlander heeft dus een flinke uitdaging voor de boeg, maar mogelijk kan hij opnieuw voor een mooie verrassing zorgen. Het is in ieder geval een prachtig visitekaartje voor de nieuwe Nederlandse lichting dat er twee topwedstrijden zijn in twee dagen tijd.

Live Van de Zandschulp vs Nadal volgen

Als je niks wil missen van de actie op het heilige gras van Wimbledon, dan moet je om 17:45 voor je televisie, tablet of smartphone zitten. Dan gaat namelijk de spannende wedstrijd van start. Alles is te volgen via Ziggo Sport, dat de hele dag live alle wedstrijden uitzendt.
Heb je geen toegang tot Ziggo Sport, dan zijn er gelukkig ook nog andere opties. Zo kan je de match ook kijken via Eurosport of je kan een abonnement nemen op de streamingdienst Discovery+.

Populair Nieuws