Release van Vis a Vis seizoen 5 op Netflix is deze maand nog!

  De release van Vis a Vis seizoen 5 is ondertussen alweer aangekondigd door Netflix. Het ziet er naar uit dat de hitserie al heel snel op de streamingdienst zal verschijnen. Er verschijnen deze zomer nog nieuwe afleveringen.

  Netflix

  Voor fans is deze nieuwe release goed nieuws. Het was nog eventjes afwachten of de hitserie weer met nieuwe afleveringen zou worden verlengd. Dit wordt het geval! Vanaf 31 juli kun je genieten van Vis a Vis seizoen 5 op Netflix. De serie komt dus al snel je kant op!

  Wanneer release Vis a Vis Seizoen 5 op Netflix?

  Even leek het na vier seizoen van Vis a Vis wel afgelopen te zijn met de Netflix serie. Het vijfde seizoen gaat hier toch verandering in brengen. De Spaanse Netflix serie is erg succesvol en laat een heleboel acteurs uit La Casa de Papel langskomen. Sowieso wordt door velen de serie al beschreven als een mix tussen Orange is the New Black en de hitserie La Casa de Papel. Het nieuwe seizoen wordt uitgebracht onder de subtitel El Oasis!

  Eind deze maand kun je genieten van de Vis a Vis seizoen 5 release. Er zal met dit nieuwe seizoen een tijdsprong van 15 jaar worden gemaakt. Zulema en Macarena zullen niet langer gevangen zitten en zullen nu een goede boterham verdienen aan het beroven van juweliers, banken en casiono's. Je kunt er vanuit gaat dat ondanks die tijdssprong, veel personages terugkeren.

  Meer Netflix plezier

  In deze nieuwe Vis a Vis release keert medegevangene Goya terug, maar zullen we ook meer zien van de directeur van de gevangenis Sandoval. Met de komst van het nieuwe seizoen zullen ook diverse nieuwe personages worden geintroduceerd. In vijftien jaar kan er veel veranderen.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.