Call of Duty Warzone leak wijst op Counter UAV in Buy Stations

  Sinds de laatste Call of Duty Warzone update zijn spelers hints tegengekomen die wijzen op een spel veranderend item. Een leak in Warzone lijkt er op te wijzen dat binnenkort in de Buy Stations een Counter UAV als item gekocht kan worden.

  In Call of Duty Warzone is het sinds kort mogelijk om een vijandige UAV te blokkeren. Door zelf vier UAV’s te activeren, kan de vijand niet gebruikmaken van hun UAV door een Counter UAV. Hierdoor kan de tegenstander de minimap tijdelijk niet zien en weet het niet of het in de veilige zone zit. Spelers moeten hiervoor welgeteld 16 duizend dollar inleveren. Iets wat heel veel geld betekent in Warzone.

  Goedkopere Counter UAV

  Op de Modern Warfare subreddit verscheen er afgelopen weekend een screenshot waarin de Counter UAV te zien is. In een Buy Station is de Counter UAV voor 4500 dollar te koop. Dit is dus vele malen goedkoper dan het aanschaffen van vier UAV’s.

  De Counter UAV kost maar 500 dollar meer dan een gewone UAV en is net zo duur als een Self Revive kit.

  u/TwitterWWE

  Updates

  Met meer dan 60 miljoen spelers is Call of Duty Warzone een instant succes geweest voor Activision. De uitgever graag meer spelers aan zich blijven binnen en heeft daarom grootse plannen voor de aankomende Season 5-update.

  Alles doet er op lijken dat een atoombom de complete map op de schop neemt. Recent hebben spelers een ingang gevonden tot de geheime, elfde bunker in Warzone. Onder de grond vonden zij een War Room, een countdown en de bom.

  Sinds kort is het ook mogelijk om met 200 man tegelijkertijd te gaan strijden. Door het grote aantal spelers dat gelijktijdig achter elkaar aan zit, moet de tijdelijke modus een hele nieuwe ervaring bieden. De modus is geen free-for-all, maar zet 50 teams van vier spelers tegenover elkaar in Verdansk.

  Call of Duty: Warzone

  Verkijgbaar vanaf 10 march 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.