God of War: B is for Boy leert je het alfabet

News
dinsdag, 07 juli 2020 om 17:00
xgn google image
Als je God of War zegt, dan zeg je Kratos en als je Kratos zegt, dan denk je al aan het vermoorden van alle Griekse goden en het recente avontuur in het Noorden. Dat laatste avontuur kan jou nu helpen om het alfabet te leren. God of War heeft namelijk een ABC voor volwassenen gekregen met de titel God of War: B is for Boy
Het geïllustreerde boek God of War: B is for Boy komt op september uit en zal je meenemen op de reis die de game je ook liet maken. Kratos en zijn zoon Atreus nemen je op 32 pagina's mee door het hele alfabet, waarbij B natuurlijk voor jongen is en K voor Kratos. Het boek is ontstaan door een samenwerking van Sony Santa Monica Studio en Insight Editions, die al bekend is door de stripboeken rondom Fallout en Overwatch. Andrea Robinson en Romina Tempest hebben het verhaal en de illustraties in het boek verzorgd.
Check hieronder de tweet van Insight Editions en de trailer van het boek:

Boek voor volwassenen

Het boek is dan wel een ABC, maar het is geen boek voor kinderen. Het boek is voor volwassenen bedoeld die fan zijn van de aswitte krijger en zijn avonturen in het Noorden. In het boek taan volgens Tempest een aantal afbeeldingen die niet voor kinderen geschikt zijn, al is het meeste wel kindvriendelijk van opzet. De focus van het boek ligt op de relatie van vader en zoon volgens de illustrator, waarbij de aanwezigheid van Atreus in nagenoeg ieder plaatje een soort onschuldigheid geeft.