Vin Diesel heeft opmerkelijke villain in ogen voor Fast 11

News
maandag, 13 februari 2023 om 15:30
fast and furious 9f1622019123
De release van Fast X komt eraan, maar Vin Diesel is ondertussen ook bezig met Fast 11. Voor de afsluiter van de Fast and Furious-franchise heeft de acteur een opmerkelijke villain in ogen.
De Fast and Furious-franchise dendert maar voort, met dit jaar alweer de release van Fast X op de planning. In de film zal Jason Momoa zich voegen bij de cast vol met grote sterren. De Hawaiiaanse acteur speelt deze keer de villain.
Die rol zal hij waarschijnlijk niet herhalen voor het laatste deel in de franchise. In een interview met Variety heeft Vin Diesel namelijk gezegd wat voor soort villain het verhaal gaat afsluiten. Daarnaast heeft hij ook al verklapt wie hij voor die rol wil hebben, namelijk niemand minder dan Robert Downey Jr.

“Zonder al te veel te vertellen over wat er in de toekomst gebeurt, is er een personage dat de tegenpool is van Dom die AI en bestuurderloze auto's promoot en een filosofie dat daarmee je vrijheid verdwijnt. Het is iemand die gelooft dat dat de toekomst is, en dat staat haaks op de Toretto-mentaliteit."

Nog een grote naam in Fast 11?

Michelle Rodriguez, die de rol van Letty Ortiz speel in de films sinds het allereerste deel, heeft ook een acteur die zij graag naast haar ziet spelen. Rodriguez hoopt namelijk dat Matt Damon in de laatste film zal verschijnen.

Populair Nieuws