Vierde Night City Wire belicht voertuigen in Cyberpunk 2077

  CD Projekt RED heeft een vierde Night City Wire aangekondigd. Dit keer worden de voertuigen van Cyberpunk 2077 uitgelicht. De uitzending vindt plaats op 15 oktober.

  In de aanloop naar de release van Cyberpunk 2077 heeft CD Projekt RED al enkele keren een speciale stream uitgezonden over de game. Vorige keer werden de stad, de gangs en de muziek van de game uitgelicht. Binnenkort is het de beurt aan de voertuigen waarin je Night City zult verkennen.

  Waar kun je Night City Wire kijken?

  Afleveringen van Night City Wire worden op het Twitch-kanaal van CD Projekt RED uitgezonden. De komende uitzending vindt plaats op 15 oktober om 18.00 uur. Een lengte voor de uitzending is niet bekendgemaakt, maar de vorige drie duurden allemaal zo’n 25 minuten.

  Als je niet live kunt kijken is de stream natuurlijk terug te zien op Twitch. Naar verwachting verschijnt de aflevering ook op het Cyberpunk 2077 YouTube-kanaal. De countdown die er op Twitch aan vooraf gaat zal uit die versie verwijderd worden.

  Wanneer komt Cyberpunk 2077 uit?

  Na de nodige vertragingen wordt Cyberpunk 2077 nu op 19 november verwacht. De game komt dan uit op PC, PS4 en Xbox One. De console versies zullen ook op PS5 en Xbox Series X en S speelbaar zijn via backwards compatibility. Een echte next-gen versie staat wel in de planning, maar volgt op een nog onbekend moment.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.