Mortal Kombat 11 Ultimate Edition onthuld

News
vrijdag, 09 oktober 2020 om 8:00
schermafbeelding 2020 10 08 om 180939f1602180699
Het is weer tijd voor vliegende ledematen, gebarsten schedels en een aantal liter bloed per seconde. De Mortal Kombat 11 Ultimate Edition komt namelijk met een aantal nieuwe hebbedingetjes, zoals nieuwe karakters.

Mortal Kombat 11 Ultimate Edition voegt bekende karakters toe

Het roster van vechters in Mortal Kombat is op het moment al iets waarvan we pillen gaan poepen, maar daar wordt nog een schepje bovenop gedaan. In het Mortal Kombat 11 Kombat Pack 2 worden namelijk drie nieuwe vechters toegevoegd. Hier zien we Mileena, Rain en ja, Rambo. Niemand minder dan Sylvester Stallone heeft zijn eigen karakter ingesproken voor Kombat Pack 2.
Voor spelers die de Mortal Kombat 11 Ultimate Edition in huis halen zijn deze vechters (en zelfs nog iets meer) inbegrepen in de game. Als je Mortal Kombat 11 al in bezit hebt kun je het Kombat Pack kopen voor 15 euro. Zowel de heruitgave van de game als Kombat Pack 2 komen op 17 november uit.

Wat brengt de Ultimate Edition met zich mee?

De Mortal Kombat 11 Ultimate Edition brengt niet alleen de nieuwe vechters. Als je deze versie van de game in huis haalt krijg je namelijk ook toegang tot het eerste Kombat Pack, de basisgame en de Aftermath-uitbreiding van het verhaal. Spelers kunnen vanaf 17 november ook een gratis upgrade naar next gen krijgen voor de titel. Je hoeft hier niet per se de Ultimate Edition voor te hebben.

Populair Nieuws