Derde Night City Wire aangekondigd voor Cyberpunk 2077

  Sinds Cyberpunk 2077 de laatste keer uitgesteld is, houdt CD Projekt RED ons bezig met periodieke Night City Wire waarin zij nieuwe facetten van de game toelichten. Inmiddels is een derde Night City Wire aangekondigd voor 18 september met als thema's de stad, de gangs en de muziek.

  CD Project Red heeft een derde Night Wire aangekondigd. In de Night Wirestreams geeft de developer van de populaire Cyberpunk 2077 nieuws en updates over de ontwikkeling van de game die later dit jaar moet verschijnen voor PC, Xbox One en PlayStation 4 en later updates gaat krijgen voor de Xbox Series X en PlayStation 5.

  De derde stream zal vrijdag 18 september 18.00 uur 's avonds plaatsvinden en is te volgen op het twitch-kanaal van CD Project Red. De stream werd aangekondigd in een tweet op het Cyberpunk Twitteraccount en geeft een klein inkijkje in wat we kunnen verwachten tijdens de stream.

  Cyberpunk 2077 Night City Wire 3: de stad, muziek en gangs

  In Episode 3 van de Night City Wire zal de aandacht dus vooral liggen op de Night City zelf. We krijgen dus meer te zien van het leven in de stad en hoe deze er uit komt te zien. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan de verschillende bendes die de stad onveilig maken. Al eerder besteedde CD Project Red extra aandacht aan de muzikale omlijsting van de game en ook deze episode zal de muziek een belangrijk onderdeel vormen.

  Cyberpunk 2077 speelt zich af in een toekomstige versie van Verenigde Staten waarin grote megacorporaties het dagelijks leven beheersen. In de onderlaag van de bevolking heersen diverse bendes. Cyberpunk 2077 staat na diverse malen uitgesteld te zijn gepland voor een release op 19 november 2020.

  Mocht je de eerste twee Night City Wire gemist hebben, dan zijn deze nog via Youtube terug te kijken. Ook via Twitch zijn episode 1 en 2 nog terug te kijken.

  Cyberpunk 2077

  Verkijgbaar vanaf 10 december 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.