Vier May the 4th op Disney+ met The Bad Batch!

  Het is weer 4 mei, en dat houdt in…Star Wars Day! Disney heeft een lading aan Star Wars content op Disney+ staan. Je kunt de ideale Star Wars Day spenderen door de hele film reeks weer eens opnieuw te kijken of misschien juist wel door een heel nieuwe serie te gaan kijken. De nieuwe animatieserie The Bad Batch ziet er na de eerste aflevering al veelbelovend uit, dus ga dit jaar alvast goed van start mer Star Wars op May the 4th!

  Disney weet Star Wars Day goed te vieren voor de fans. Vanaf vandaag is namelijk The Bad Batch te streamen op Disney+. Dat niet alleen maar de hele Star Wars pagina op Disney+ heeft een mooie aankleding gehad om te laten zien welke dag het nou precies is.

  Om Star Wars Day te vieren kun je The Bad Batch aanzetten en de eerste aflevering van maar liefst 70 minuten kijken, maar je kan ook de complete Skywalker Saga opnieuw bekijken om te laten zien dat je een ware Star Wars fan bent.

  The Bad Batch belooft veel

  De nieuwe animatieserie van Lucasfilm en Disney lijkt erg belovend te worden. Voor de serie is ook de originele stemacteur van Anakin weer gecast en zijn de recensies over de eerste aflevering heel erg goed. Als je een fan bent van The Clone Wars, dan is The Bad Batch perfect voor jou! Om deze bijzondere dag te vieren, kijk dus snel de eerste aflevering vanaf nu op Disney+!

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.