Dit is de nieuwe Sony Bravia TV line-up voor 2021

  Als je een PS5 hebt weten te bemachtigen wil je misschien ook wel een nieuwe TV van Sony om de collectie compleet te maken. Gelukkig is er nu dan een nieuwe Sony Bravia TV line-up voor jou om maximaal te genieten van alles wat de next-gen console je kan bieden.

  Sony

  Eindelijk krijgen we wat meer te zien van de nieuwe Sony Bravia TV line-up. Voordat we echt in de modellen gaan duiken, gaan we even kijken naar wat de nieuwe Sony Bravia TV line-up in het algemeen biedt voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe TV. Het voornaamste stukje innovatie zit namelijk in de nieuwe processor die Sony heeft ontwikkeld voor de Bravia TV's. De processor heet Bravia XR en moet een compleet nieuwe beleving geven aan hoe jij TV kijkt.

  De processor heeft namelijk niet alleen kunstmatige intelligentie om een zo goed mogelijk beeld te laten zien, de processor maakt ook gebruik van cognitieve intelligentie. Dat houdt in dat de TV begrijpt hoe mensen TV zien, horen en hoe mensen dat beeld en geluid vervolgens interpreteren. Het is een indrukwekkend staaltje technologie wat ervoor zorgt dat jij altijd de beste ervaring krijgt. Zo kunnen de meeste TV's in de nieuwe Sony Bravia TV line-up bepaalde dingen uitlichten en scherper maken op basis van menselijke perceptie.

  Nieuwe Sony Bravia TV's al beschikbaar

  Een grote hoeveelheid TV's van de nieuwe Sony Bravia TV line-up is al beschikbaar, maar toch zijn er een paar modellen waar je misschien nog even op wil wachten. Zo moet het grote vlaggenschip van de line-up nog uitkomen in 2021 en dat is de Sony Bravia Z9J die gewoon 8K op je beeldscherm tovert. De andere modellen waar je zeker even op moet letten, zijn de OLED schermen - de A80J en de A90J - die dan misschien geen 8K hebben, maar je wel voorzien in alles wat je zou willen van de nieuwe Bravia XR processor. Daarnaast zijn er ook nog nieuwe LED-modellen te vinden in de X80J, X85J, X90J en de X95J. Hou er dan alleen wel rekening mee dat de nieuwe Bravia XR processor pas in beeld komt vanaf het X90J model.

  Toch zal je, als je een PS5 hebt weten te bemachtigen, willen gaan voor de beste schermen die de nieuwe Sony Bravia TV line-up je biedt. Toch krijg je nog wel een leuk extra'tje als je een TV koopt uit de nieuwe line-up. Sony komt namelijk met een eigen streamingdienst genaamd Bravia Core in samenwerking met Sony Pictures, waartoe je meteen toegang krijgt met één van de nieuwe modellen. Met de duurdere high-end modellen krijg je twee jaar gratis en tien tokens om in te wisselen voor nieuwe films en op de goedkopere modellen krijg je één jaar toegang en vijf tokens. Toch wel lekker om dat bij je nieuwe TV te hebben.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.