Laatste kans: Videoland stunt met Black Friday deal

News
maandag, 27 november 2023 om 13:00
tv g3b2bcb097 1920f1645270357
Het zal niemand ontgaan zijn: het is Black Friday. En dat betekent dat diverse winkels stunten met deals, zo ook Videoland. De Nederlandse streamingdienst heeft een mooie aanbieding.
Normaal gesproken is een abonnement op een streamingdienst niet meer zo goedkoop. Eerst waren er nog lage tarieven omdat de concurrentie laag was. Prime Video bood bijvoorbeeld jarenlang de dienst aan voor slechts 2,99 euro. Die tijden zijn alleen voorbij.

Videoland Black Friday Deal

Maar niet als het aan Videoland ligt, dé streamingdienst met veel Nederlandse content. Er loopt momenteel namelijk een Black Friday deal voor 2,99 euro per maand. En het goede nieuws is dat die deal geldig is voor een half jaar. Jij kant dus genieten van een half jaar Videoland voor een totaalbedrag van nog net geen 18 euro. Dat is een koopje.
Een normaal basispakket van Videoland kost normaal gesproken 4,99 euro per maand. De Premium- en Plus-varianten zijn nog iets duurder. De Black Friday deal is de rest van de week nog geldig.

Wat staat er allemaal op Videoland?

Videoland is een dienst waar films en series opstaan, maar het is bovenal de streamingdienst voor Nederlands(talige) content. Op deze dienst vind je populaire series zoals Mocro Maffia. Maar ook staan hier uitzendingen op van populaire tv-zenders zoals Expeditie Robinson. Je moet dan wel een dagje geduld hebben: eerst volgt TV en daarna Videoland. Maar het voordeel is dat je dan bijvoorbeeld een aflevering kijkt zonder reclames. En soms zijn er zelfs uitzonderingen, waarbij je een aflevering vooruit kan kijken op Videoland.
Ook heeft de dienst veel exclusieve content, zoals eerder dit jaar bijvoorbeeld de vierdelige serie over de Nederlandse rockband Kane.
Naast Nederlandse content heeft de dienst ook buitenlandse series, documentaires en films er op staan. Dus het is zeker een streamingdienst die verder gaat dan je neus lang is. De deal staat op de website van Videoland.