Regisseur Wes Anderson komt met nog twee films voor Netflix

News
maandag, 27 november 2023 om 13:30
the wonderful story of henry sugar n 00 21 26 13 1f1701085153
Film fans opgelet! Uit het niets zijn nu, na het succes van de eerste vier shorts, twee gloednieuwe korte films aangekondigd op Netflix. Deze korte films worden wederom geregisseerd door Wes Anderson.
Wes Anderson is groot fan van schrijver Roald Dahl. Eerdere verfilmde hij in animatievorm al zijn verhaal van Mr. Fantastic Fox. Eerder dit jaar verwerkte hij nog eens vier van zijn korte verhalen op Netflix. Deze shorts werden enorm goed ontvangen bij fans van de regisseur en het is ook niet enorm vreemd dat Netflix vaker met Anderson in zee wil gaan. Het is alleen wel opmerkelijk hoe snel nu ineens twee nieuwe shorts van de regisseur worden aangekondigd door de streamingdienst.

Wes Anderson onderscheidt zich van andere regisseurs

Wes Anderson maakt al zijn gehele carrière korte films. Opmerkelijk is het wel dat een regisseur van zijn statuur tegenwoordig dit nog doet. Het is meestal meer iets voor beginnende filmmakers. Maar Anderson is trots op zijn shorts en blijft fans hier dan ook mee verwennen.
Fans van de regisseur zullen in spanning blijven wachten op deze nieuw aangekondigde shorts. Vanwege het feit dat Wes Anderson fan om acteurs vaker terug te laten keren in zijn werk, is er een grote kans dat Benedict Cumberbatch, Ralph Fiennes en Dev Patel terug zullen keren.
The Wonderful Story of Henry Sugar, The Swan, Poison en The Rat Catcher zijn allemaal nu op Netflix te bekijken.