Release free-to-play shooter The Division: Heartland komt er mogelijk al snel aan

News
maandag, 27 november 2023 om 12:30
the division heartlandf1701082472
Naast twee games van The Division wordt er ook gewerkt aan een spin-off genaamd The Division: Heartland. De release van de free-to-play shooter is mogelijk al sneller dan verwacht.
The Division had niet een al te beste start, met een game die totaal niet leek op de zeer indrukwekkende demo die werd getoond tijdens E3 2013. Bovendien was er vrij weinig content voor een game die juist jarenlang mee moest gaan. Maar ontwikkelaar Massive Entertainment heeft sindsdien hard gewerkt om de beloftes waar te maken en sindsdien is er een sequel gekomen en is The Division 3 recent aangekondigd.
Daarnaast is er ook een free-to-play spin-off in de maak in de vorm van The Division: Heartland. De game werd in 2021 aangekondigd en zou in hetzelfde jaar of 2022 uitkomen, maar sindsdien hebben we er weinig meer van gehoord op een Cinematic Intro na.
Het lijkt er alleen op dat The Division: Heartland mogelijk al snel kan uitkomen. De game heeft namelijk een beoordeling gekregen van de Taiwanese rating board. Heartland zal in het land verschijnen met een rating van PG-15, vanwege ‘geweldig, ongepast taalgebruik en anti-maatschappelijke vertoningen’.

Hoe lang duurt het nog tot de release?

Over het algemeen worden games pas beoordeeld als de ontwikkeling vrij ver gevorderd is. Er zullen namelijk geen grote aanpassingen meer worden gedaan, anders moet een game weer langs de rating board voor een beoordeling.
Volgens leaker Kurakasis, die de beoordeling is opgevallen, duurt het normaal twee tot twee-en-halve maand voordat een game uitgebracht wordt na een rating. Als Ubisoft hetzelfde tempo aanhoudt, dan kunnen we The Division: Heartland verwachten in januari of februari.

Populair Nieuws