Videoland storing veroorzaakt problemen met streamen

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 11:28
videolandf1665554834
Wie van plan is om vandaag lekker wat films of series te bekijken op Videoland, komt mogelijk van een koude kermis thuis. De streamingdienst heeft namelijk last van een storing.
Streaming wordt steeds populairder. Het is dan ook niet zo vreemd dat we dit jaar maar liefst drie nieuwe streamingdiensten krijgen in Nederland. Met de diensten heb je in één keer toegang tot een enorme bibliotheek aan films en series, wat een stuk goedkoper is dan alles los moeten aanschaffen op DVD of Blu-ray. Eén probleem is alleen wel dat online diensten gevoelig zijn voor storingen, wat niet het geval zal zijn met je DVD-speler.

Vervelende storing bij Videoland

Dat probleem lijkt Videoland nu ook te hebben. Op Allestoringen.nl komen namelijk veel meldingen binnen over de streamingdienst. Gebruikers klagen dat ze last hebben van verbindingsproblemen en dat ze geen films of series kunnen streamen. Dat is natuurlijk wel vrij essentieel voor een streamingdienst als Videoland.
Op het Twitter-account van Videoland wordt nog niet aangegeven dat de streamingdienst een probleem heeft. Het is dus mogelijk dat de technische dienst van het bedrijf nog niet op de hoogte is van de storing. Het is te hopen voor klanten van Videoland dat de technische problemen zo snel mogelijk verholpen zijn en dat iedereen gewoon weer naar zijn of haar favoriete films en series kan kijken.

Populair Nieuws

Laatste Reacties