Fans klagen Universal Pictures aan voor gebrek aan Ana de Armas

News
dinsdag, 25 januari 2022 om 11:00
Twee fans van Ana de Armas klagen Universal Pictures aan. Zij eisen 5 miljoen dollar omdat ze zich voelen bedrogen. Dat komt omdat de actrice wel te zien was in de trailer van Yesterday, maar niet in de film.
Volgens The Hollywood Reporter hebben twee fans van Ana de Armas Universal Pictures aangeklaagd. Michael Rosza en Conor Woulfe zeggen dat ze 3,99 dollar hebben betaald om de film Yesterday te zien op Amazon Prime. De twee zagen de trailer van de muzikale romcom, waarin De Armas te zien is. Later bleek dat de scenes met de actrice nooit zijn gebruikt voor de film.
De twee fans beschuldigen Universal van bedrog met de 'misleidende trailer' en eisen 5 miljoen dollar 'namens alle getroffen consumenten'. Eerder vertelde scenarioschrijver Richard Curtis al dat de scene met de actrice uit de film is gehaald, omdat het testpubliek er negatieve reacties op had.
Ana de Armas speelde een potentiële flirt van de zanger in Yesterday. De scène met de actrice, bekend van onder andere Knives Out en James Bond: No Time to Die, zijn opgenomen voordat ze was doorgebroken bij het grote publiek. De reden dat de actrice niet meer in de film zit, is omdat het testpubliek erg negatief was over deze scène. Het publiek vond het niet leuk dat de muzikant flirtte met een ander personage dan het vrouwelijke hoofdpersonage, gespeeld door Lily James.

Een wereld zonder The Beatles

Yesterday stelt zich in een wereld voor waarin niemand The Beatles kent. Als Jack Malin, een worstelende singer-songwriter, ontwaakt uit een coma en ontdekt dat hij de enige persoon op aarde is die zich de nummers herinnert, ziet hij meteen veel potentie. Hij gebruikt hun liedjes en wordt razendsnel beroemd.