Cyberpunk 2077 PS5 release mogelijk in februari

News
maandag, 31 januari 2022 om 17:30
cyberpunk 2077f1681208905
De PS5-versie van Cyberpunk 2077 is naar verluidt opgedoken in de PSN database. De game zal mogelijk tussen halverwege februari en begin maart verschijnen op de next-gen consoles.
Aan het einde van 2020 kwam Cyberpunk 2077 uit. De game van CD Projekt RED kende veel problemen en onder andere daardoor is de next-gen update van de game nog niet verschenen. Eind vorig jaar liet de ontwikkelaar weten dat de release van Cyberpunk 2077 voor de Xbox series X/S en PlayStation 5 zal verschijnen in het eerste kwartaal van 2022. Nu heeft PlayStation Game Size ontdekt dat de PS5-versie van Cyberpunk 2077 in de database is gesignaleerd, samen met een nieuwe coverafbeelding.
Verder voegde het account eraan toe dat de next-gen-versie tussen halverwege februari en begin maart zal verschijnen. Als de game rond deze periode wordt gelanceerd zou dat betekenen dat er geconcurreerd moeten worden met titels als Horizon Forbidden West en Elden Ring.

Er zijn nog weinig details bekend over de next-gen-versie, eerder gaf CD Projekt RED wel aan dat deze versie grafische upgrades bevat die inspelen op de potentie van de nieuwe consoles. Verder zei de ontwikkelaar dat het bij deze systemen niet om revolutionaire verbeteringen zal gaan.

Cyberpunk 2077 had moeizame release

De nieuwe versie Cyberpunk 2077 wordt uitgebracht als een standalone game en zal gratis beschikbaar komen als upgrade voor spelers die de game al bezitten. Toen Cyberpunk 2077 uitkwam werd de game bekritiseerd wegens prestatieproblemen en bugs. Sindsdien heeft de ontwikkelaar verschillende hotfixes en grote upgrades doorgevoerd om deze op te lossen.

Populair Nieuws