Viaplay meteen last van technische problemen tijdens F1 wintertest

News
donderdag, 23 februari 2023 om 10:00
f1viaplayf1641918326
Vorig jaar heeft Viaplay veel klachten gehad over de technische problemen tijdens Formule 1 Grands Prix. De streamingdienst maakt in 2023 niet een beste start, want er zijn alweer meteen problemen tijdens de F1 wintertest.
Het was van tevoren al bekend dat Viaplay het lastig zou gaan krijgen in 2022. De kersverse streamingdienst nam namelijk de rechten over van Ziggo. Niet alleen was dat voor veel mensen gratis, veel bekende gezichten werden ook nog eens vervangen door Viaplay. Het was dus al een uitdaging om het Nederlandse volk te overtuigen, maar daar kwamen ook nog eens een hoop technische problemen bij.
Gedurende het seizoen zijn meerdere problemen verholpen, maar het ziet ernaar uit dat er nog een kink in de kabel zit. Momenteel is namelijk de F1 wintertest begonnen, waarbij teams drie dagen de tijd krijgen om hun auto optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen, dat volgende week van start gaat. Maar abonnees ondervinden nu alweer technische problemen bij Viaplay.

Wat is het probleem bij Viaplay?

Bij sommige gebruikers blijft de stream constant laden, terwijl bij anderen de stream meteen ten einde is en ze bedankt worden voor het kijken - terwijl de uitzending gewoon live bezig hoort te zijn. Bij de ene gebruiker helpt het om de stream even opnieuw op te starten, terwijl bij anderen dat niet het geval is. Ondertussen lijkt alles bij concurrent F1 TV Pro gewoon te werken.
Het is te hopen dat de technische problemen snel voor iedereen zijn verholpen. De wintertest zal in ieder geval door blijven gaan tot en met zaterdag.

Populair Nieuws