Viaplay krijgt weer veel kritiek tijdens F1 GP van Australië

News
maandag, 03 april 2023 om 10:00
f1viaplayf1641918326
Afgelopen weekend was het tijd voor de F1 GP van Australië. Er gebeurde van alles tijdens de race, inclusief een hoop chaos. Maar op Twitter was er naast veel discussie over de race ook veel kritiek op Viaplay.
Wie live de GP van Australië wilde volgen, moest vroeg zijn bed uit. De race in Melbourne begon door het tijdsverschil namelijk al om 7 uur ‘s ochtends Nederlandse tijd. Gelukkig werden de mensen die vroeg uit de veren kwamen wel getrakteerd op een spectaculaire en vooral heel lange race. Door maar liefst drie rode vlaggen en meerdere Safety Cars was het al bijna drie uur later voordat Max Verstappen als winnaar over de streep kwam.
Alle chaos zorgde alleen wel voor kritiek op de FIA. Zo waren niet alle coureurs even blij met de tweede rode vlag, waarna er een start met enorme ravage kwam. Het sportorgaan was niet de enige die onder vuur lag, want ook Viaplay kreeg er weer van langs. Er was met name veel kritiek op het commentaar van de streamingdienst. Dit is een greep uit de reacties op Viaplay die op Twitter voorbij kwamen.

Een lange pauze in F1

Voor liefhebbers van de Formule 1 wordt het nu wel een lange tijd wachten op de volgende Grand Prix. Oorspronkelijk zou over twee weken, op 16 april, de GP van China worden gehouden. Die race is alleen afgelast door de FIA, omdat de coronaregels in het land te streng zijn om een normaal raceweekend te organiseren voor de coureurs en teams.
Er werd nog wel gezocht naar een vervangende race, mogelijk in Portugal, maar dat is helaas in het water gevallen. We moeten daardoor maar liefst wachten tot 30 april voor de GP van Azerbeidzjan.

Populair Nieuws