Viaplay F1 commentaar krijgt er weer van langs tijdens GP Miami

News
maandag, 08 mei 2023 om 11:30
max verstappen rb19 gp miami 2023f1683535568
Tijdens de GP van Miami maakte Max Verstappen indruk met een machtige inhaalrace. Het Viaplay F1 commentaar maakte alleen niet zoveel indruk op de kijkers.
Na eerst lang te hebben gewacht op een nieuwe Grand Prix, hebben Formule 1-fans afgelopen weekend van de tweede race in twee weken tijd kunnen genieten. Deze keer was het een latertje voor de GP van Miami, die pas om 21:30 Nederlandse tijd van start ging.
Het zou een lastige race worden voor Max Verstappen, aangezien de regerend wereldkampioen vanaf de negende positie moest starten, nadat hij in Q3 van de kwalificatie geen tijd kon neerzetten. Maar al snel had de Nederlander zijn achterstand weggewerkt, door chirurgisch door het veld heen te snijden.

Kritiek op Viaplay commentaar

Uiteindelijk wist Verstappen zelfs de race te winnen, met een voorsprong van vijf seconden op teamgenoot Sergio Perez - die vanaf pole position begon! Het zorgde voor veel lof voor Verstappen, maar dat kan niet gezegd worden van het commentaar tijdens de race. Op social media krijgen Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk, de commentatoren van Viaplay, er flink van langs.
Het tweetal wordt verweten te partijdig te zijn over Max Verstappen en zich niet te richten op de andere coureurs tijdens de race. Ook zouden de commentatoren teveel praten tijdens de Grand Prix. Hieronder een greep uit de reacties op Twitter tijdens de GP van Miami.

Populair Nieuws