DLC-plannen Tiny Tina’s Wonderlands onthuld

News
vrijdag, 11 maart 2022 om 13:30
tiny tinas wonderlands 1f1645549055
Binnenkort verschijnt Tiny Tina’s Wonderlands. De game op zich belooft al een aardig avontuur te worden, maar er staat ook DLC op de planning. De plannen voor deze DLC zijn nu onthuld door 2K.
Na de release van Tiny Tina’s Wonderlands komen er nog vier content drops. Deze zijn allemaal apart verkrijgbaar, maar je kunt ze ook tegelijk kopen met de Season Pass of de Chaotic Great Edition van de game. Elke drop voegt een een dungeon en een boss toe aan de game.
Je vindt deze in Dreamveil Overlook, in het huis van de waarzegger Vesper. Door in haar Mirrors of Mystery te kijken kom je in de nieuwe dungeons terecht. Als je daar de baas verslaat kun je legendarische loot verdienen. Bovendien wordt er na de release van een drop wekelijks een moeilijkere versie van de nieuwe boss beschikbaar, waardoor de beloningen ook steeds beter worden.
Als je een content drop uitspeelt worden de levels en de boss van die drop ook toegevoegd daan de Chaos Chamber. Zo wordt de endgame van Tiny Tina’s Wonderlands steeds minder voorspelbaar.

Ook nieuwe class in Tiny Tina’s Wonderlands DLC

In de vierde en laatste content drop wordt ook een nieuw class toegevoegd aan de game. Het is nog niet onthuld wat voor class dit is. Wel is bekend dat hij een eigen Class Feat, eigen Action Skills en een nieuwe skill tree met zich meebrengt.
Als laatste onderdeel van de DLC is er een pakket cosmetics. Deze heet het Butt Stallion Pack en staat in het teken van het personage Queen Butt Stallion. Er zijn tien items te vinden in het pakket.
Benieuwd waarom Tiny Tina's Wonderlands op je radar moet staan? Lees hier de belangrijkste redenen om de game te kopen.