Viaplay brengt nog een Max Verstappen documentaire

News
maandag, 11 juli 2022 om 10:30
max verstappenf1646128781
Bij Viaplay kun je natuurlijk de Formule 1 kijken, maar buiten de races om heeft de streamingdienst het nodige te bieden rondom de sport. Aan het begin van het seizoen verscheen al de documentaire Verstappen: Lion Unleashed. Later dit jaar komt de dienst met nog een Verstappen-serie.
Viaplay heeft de uitzendrechten van de Formule 1 in Nederland, maar er is ook een deal met Max Verstappen. Als onderdeel daarvan verschijnt er ook een nieuwe documentaire. Het gaat om een serie die nog dit jaar moet verschijnen.
De serie wordt geregisseerd door Nick Hoedeman, die al eerder verantwoordelijk was voor de Verstappen-docu ‘Whatever it Takes’. Hij volgt Verstappen een jaar lang, maar daar blijft het niet bij. Ook familie en vrienden van de wereldkampioen komen aan bod.
Naar verwachting komt de serie eind 2022 op Viaplay. Het is niet duidelijk wanneer de serie precies zal verschijnen. Maar gezien de timing aan het einde van het jaar lijkt het waarschijnlijk dat de documentaire wacht op de afloop van het F1-seizoen.

Nog meer Verstappen-content op Viaplay

Wie veel wil weten over Verstappen kan al goed terecht bij Viaplay. Zo verscheen aan het begin van het seizoen de eerder genoemde documentaire Lion Unleashed. Maar dat is lang niet het enige. Alle Max Verstappen-content op Viaplay hebben we hier voor je op een rij gezet.
Voor de Formule 1 zelf is Viaplay wat minder populair gebleken. Dat kwam aanvankelijk voornamelijk door slechte beeldkwaliteit, maar ook het commentaar is volgens veel kijkers niet goed, zoals ook is gebleken bij de GP van Oostenrijk. De helft van de abonnees van Viaplay zou overwegen om het abonnement stop te zetten.

Populair Nieuws