Viaplay krijgt er weer van langs na F1 GP van Oostenrijk op social media

News
maandag, 11 juli 2022 om 10:00
max verstappen f1 gp van oostenrijkf1657525841
Als sinds het begin van het Formule 1-seizoen krijgt het team van Viaplay veel kritiek. Ook na de F1 GP van Oostenrijk krijgt de streamingdienst er weer flink van langs op social media.
Viaplay heeft de komst van de Formule 1 op de streamingdienst groots aangekondigd, maar tot nu toe is de consument niet bepaald blij. Zo zijn er nog steeds technische problemen, waardoor zelfs de consumentenbond aan de bel heeft getrokken en Viaplay mensen hun geld terug moet betalen.
Maar er wordt niet alleen geklaagd over de technische problemen bij de streamingdienst. Het commentaarsduo van Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg wordt namelijk ook niet bepaald enthousiast ontvangen door het publiek. Ook na de F1 GP van Oostenrijk is de kritiek niet mals op social media

Explosieve race in Oostenrijk

Voor de fans was het in ieder geval wel weer een race om van te smullen. Op de Red Bull Ring in de bergen van Spielberg gebeurde er namelijk genoeg. Waar Max Verstappen de snelste was op zaterdag, was het zondag de beurt aan Charles Leclerc en Ferrari. Het leek ook een makkelijke 1-2 te worden voor het Italiaanse team, totdat de motor van Carlos Sainz plotseling in brand vloog. Leclerc kreeg ook nog eens problemen met zijn gaspedaal, maar hij kon de overwinning nog net over de streep trekken.
Ook Mick Schumacher heeft weer indruk gemaakt twee weekenden op rij. De coureur van Haas is uitgeroepen tot Driver of the Day, nadat hij zijn auto op de zesde plaats heeft weten te finishen. Het zelfvertrouwen is nu duidelijk aanwezig bij de zoon van Michael Schumacher.

Populair Nieuws