Update - Vervolg op Super Mario-film verklapt door Chris Pratt?

News
donderdag, 06 april 2023 om 13:30
the super mario bros movie nl st 8 jpg sd high copyright 2022 nintendo and universal studiosf1687511340
Het ziet er naar uit dat er een vervolg komt op de Super Mario-film die vanaf volgende week in de bioscoop draait. De nieuwe film met de Italiaanse loodgieter en zijn broer draait nog niet, maar in gesprek met CBR heeft acteur Chris Pratt (de stem van Mario in de film) verklapt dat er hints naar een vervolg zitten in de film.

Update - Post-credits scene verklapt vervolg

De uitspraken van Chris Pratt zijn nu bevestigd. Aan het einde van The Super Mario Bros. Movie zitten inderdaad een post-credits scene, evenals een mid-credits scene, die verwijst naar een vervolg voor de film. Het is het dus waard om nog even langer in je bioscoopstoel te blijven zitten, als de film in de bioscoop gaat zien.
Origineel bericht:
Specifiek laat Pratt doorschijnen dat er hints naar een vervolg op de film zitten in een post-credit-scene die aan de film is toegevoegd. Pratt en Charlie Day, de acteur die Luigi inspreekt, werden gevraagd naar wat ze in een vervolg zouden willen zien. Pratt reageert als volgt:
"Luister, aan het einde van de film zit een post-credit scene die je een beetje laat proeven van waarover een vervolg zou kunnen gaan", aldus de stem van Mario in de nieuwe film. "Daar wordt ik heel erg blij van. Er is ook gesproken over Luigi's Mansion. Dat was een GameCube-game. Ik denk dat dat geweldig zou zijn."

Vervolg op Super Mario-film? Waarom niet meer!

Het is niet de eerste keer dat Pratt stelt dat er wel een vervolg zou mogen komen voor Super Mario Bros. Volgens de acteur zou hij graag een langetermijnsproject van films zien voor het iconische videogamepersonage. De acteur stelt zelfs voor om tien jaar aan films te maken in gesprek met ExtraTV.
"De film is echt een ode aan de wereld van Mario en wat we de komende tien jaar kunnen doen is veel belovend, zoals een compleet universum met dit soort films", aldus Pratt. "Ze zijn super nostalgisch en erg leuk. Het is Illumination, dus ze weet wat ze doen en dat is goed, want nu ik kinderen heb moet ik veel animatiefilms kijken of ze goed zijn of niet. Hopelijk komen er nog meer."
Dit bericht is bijgewerkt op 6 april 2023.

Populair Nieuws

Laatste Reacties