Vertrekt nog een belangrijke Loki-maker?

News
maandag, 19 juli 2021 om 10:00
2021 06 14 loki 1f1695131010
Na de aankondiging van Loki seizoen 2 waren veel fans blij dat de god der onheil terug zou keren voor nog een seizoen. Toch zal dit zonder regisseur Kate Herron zijn, maar daar blijft het niet bij. Nog een belangrijk figuur van de serie lijkt op te stappen na seizoen 1.
Eerst was het regisseur Kate Herron die vorige week liet doorschemeren dat ze niet terugkeert voor een tweede seizoen van Loki. De regisseur heeft in seizoen 1 het verhaal verteld dat ze wilde vertellen en zegt dat haar rol tot een einde is gekomen voor de serie. Nu lijkt schrijver Michael Waldron op cryptische wijze iets soortgelijks door te laten schemeren.
Waldron heeft op Twitter namelijk een foto gedeeld die onheil lijkt te spellen voor zijn rol binnen de productie van de serie. Met een foto van de serie waarop de woorden End of file te lezen is, maakt Waldron fans bang dat de schrijver ook niet meer terugkeert voor Loki seizoen 2. Tenminste, dat was de eerste conclusie van fans na het zien van de foto.
Check de tweet van Waldron hieronder zelf:

Loki seizoen 2 niet onverwacht

De aankondiging van Loki seizoen 2 kwam niet geheel onverwacht, gezien er eind vorig jaar al geruchten gingen over de productie van een tweede seizoen. Marvel wachtte alleen nog even af met de aankondiging tot de seizoensfinale van het eerste seizoen van de serie. Heb je de serie volledig gezien? Check dan ook vooral onze review van het eerste seizoen.