Call of Duty Warzone streamer geband van Twitch

News
maandag, 19 juli 2021 om 10:30
warzone crossplayf1601461889
Cheaten is iets wat Raven Software en Activision heel hard aanpakt, maar soms slipt er toch een hacker door het net. Ditmaal gaat het om een streaker op Twitch die wel heel er opvallend veel kills maakt, zonder echt te richten op zijn vijanden. De Twitch streamer Chrissoaresgtr maakte gebruik van een nieuwe cheat die lokwel soft aimbot wordt genoemd.
Door de nieuwe cheat werd het mogelijk om vijanden te vermoorden zonder daadwerkelijk op ze te richten. Activision en Raven Software doen erg hun best om deze praktijken tegen te gaan, maar hier en daar gaat het toch nog mis. In de video die je op Reddit kunt bekijken zien we de streaker die doet alsof hij netjes aan het richten is en precies op zijn vijand schiet, maar niets is minder waar. Zelfs als zijn vijanden veilig achter beschutting zitten is het voor de Twitch streamer nog steeds mogelijk om zijn doelwit te raken.
cod warzonef1594647803

Cheaters moeten harder aangepakt worden

Activision doet al zijn best om vanaf de release van Call of Duty Warzone cheaters te verwijderen van het spel. Er zijn alleen ook mensen die beweren dat zij onterecht zijn geband van de game en nu dus niet meer kunnen spelen. Er is ook een extreem kleine kans waarop jij nog kunt bewijzen dat je onschuldig bent. Voor meer dan een jaar lang lopen spelers van de razend populaire titel al te smeken om goede anti-chat software, maar daar moeten we nog op wachten.

Populair Nieuws