Reageer en Win: 2x LEGO Star Wars The Skywalker Saga voor PS5!

Article
vrijdag, 06 mei 2022 om 16:00
2022 04 07 lego star wars 2f1651843880
May the 4th is net geweest, maar we zijn nog niet klaar met Star Wars. In de Reageer en Win van deze week geven we namelijk twee exemplaren van LEGO Star Wars The Skywalker Saga voor de PS5 weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week maakten jullie kans op een Western Digital P50 Game Drive SSD van 1TB. Jullie moesten daarvoor op 3 artikelen reageren.
De winnaar van de Western Digital P50 is geworden… WarriorPriestess!
Allemaal van harte gefeliciteerd! Winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen we ervoor dat je prijzen jullie kant op komen.

Reageer en Win - LEGO Star Wars The Skywalker Saga

Hoewel wij hier in Nederland op 4 mei de doden herdenken, wordt er international Star Wars Day gevierd. Voor de Reageer en Win blijven we iets langer in het sterrenstelsel ver, ver weg. Deze week kan je namelijk kans maken op twee PS5-exemplaren van LEGO Star Wars The Skywalker Saga. Met deze prachtige collectie kan je de avonturen van alle negen films beleven, met natuurlijk het humoristische LEGO-sausje eroverheen.
Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Je mag natuurlijk ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter, Instagram en TikTok! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).