Verstappen reageert scherp op sneer Hamilton: "Mooi dat je op je 37ste nog kan leren"

News
vrijdag, 08 juli 2022 om 10:00
si202204240699 newsf1651677485
Na de Grand Prix van Groot-Brittannië kwam Lewis Hamilton met een opvallende sneer richting Max Verstappen. De Nederlander laat dat niet zomaar over zich heen gaan en heeft nu scherp gereageerd op zijn eigen manier.
Tijdens de F1 race op Silverstone ging Lewis Hamilton zij-aan-zij met Charles Leclerc door Copse, de bocht waar in 2021 Max Verstappen op hoge snelheid uit de bocht vloog. Bij dat incident werd Hamilton al schuldige aangewezen, maar opvallend genoeg merkte de Brit na afloop op dat het racen met Leclerc heel fijn was en 'een stuk beter dan vorig jaar'. En dat terwijl de Ferrari-coureur juist minder ruimte gaf in de bocht, maar Hamilton deze keer wel de apex haalde.
De opmerking van de zevenvoudig wereldkampioen werd dan ook met opgetrokken wenkbrauwen ontvangen en het was afwachten of Verstappen er iets van zou zeggen. In een gesprek met de pers in aanloop naar de Grand Prix van Oostenrijk heeft de Nederlander er inderdaad een gevat antwoord op terug.

Hoe gaat het Oranje publiek op Hamilton reageren?

Het is ook de vraag hoe het publiek zal reageren op de uitlatingen van Hamilton. De tribunes van de Red Bull Ring zitten namelijk elk jaar helemaal vol met fans in oranje outfits. Vorig weekend werd Verstappen bovendien nog uitgefloten door het Britse publiek op Silverstone, zonder enige aanleiding.
De kans is dus zeker aanwezig dat Hamilton dit weekend het nodige te horen krijgt van het publiek, maar dat moet de Brit zelf maar oplossen volgens Verstappen. "Daar moet hij mee leven. Ik vind het een beetje lomp van hem."

Populair Nieuws