'Gratis PS Plus Extra, Premium games voor juli 2022 gelekt'

News
vrijdag, 08 juli 2022 om 11:00
playstation plus announcementf1655190930
Het ziet er naar uit dat de gratis PS Plus Extra en dus ook de gratis PS Plus Premium games zijn gelekt. Deze maand wordt een nieuwe lading titels verwacht. Via een Resetera-gebruiker lijken de nieuwe titels gelekt die onderweg zijn en die beloven veel goeds.
Vanaf juli brengt Sony maandelijks een nieuwe lading gratis PS Plus Extra en PS Plus Premium games met zich mee. Waar de Essential games al bekend zijn gemaakt en te claimen zijn, lijken nu ook de games gelekt voor de hogere tiers. De lijst aan games kun je hieronder vinden:
  • Stray
  • Final Fantasy VII Remake Intergrade + Episode INTERmission
  • Assassin's Creed IV: Black Flag
  • Assassin's Creed Unity
  • Assassin's Creed: Freedom Cry
  • Assassin's Creed: The Ezio Collection
  • Saints Row IV: Re-Elected
Dat Stray gratis naar de service zou komen in juli was eerder al duidelijk. De andere games zijn daarentegen een redelijk grote verrassing. Zo lijkt een jaar na de release van Final Fantasy VII Remake Intergrade op PS5 de game al naar het vernieuwde PS Plus te komen. Verder staan een aantal Assassin's Creed-games op de planning, samen met Saints Row IV: Re-Elected. Voor laatstgenoemde staat volgende maand een nieuw deel op de planning.

Gratis PS Plus Extra en Premium games vallen minder op dan Essential-titels

Voor juli stonden weer tal van PS Plus games klaar voor de abonnees van de laagste tier. Daar werden namelijk drie nieuwe titels voor onthuld. Twee van de titels vielen fans direct op, namelijk Crash Bandicoot 4 en Man of Medan. De volledige line-up kun je hier vinden. Die titels zijn een stuk recenter dan het handjevol Assassin's Creed-games van de vorige generatie.

Populair Nieuws

Laatste Reacties