Verslavende PS5-game krijgt steelbox versie en is meteen in de aanbieding

News
maandag, 11 maart 2024 om 16:00
h2x1 nswitch shinmegamitenseiv image1600wf1637839755
Houd jij van Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl, maar zoek je iets uitdagenders? Dan is Shin Megami Tensei V wellicht wat voor jou. Deze PS5-game krijgt nu een steelbox versie en die is meteen in de aanbieding. Geen zorgen, de game wordt ook voor andere platformen uitgebracht.
Shin Megami Tensei V verscheen in 2021. Het is een Japanse role-playing game (JRPG), die destijds door onze redacteur met een 9 beoordeeld werd in onze review. Daarin staat onder meer het volgende:
‘Shin Megami Tensei 5 heeft bikkelharde regels, en als je die regels niet door hebt en opvolgt dan is de kans groot dat je helemaal nergens komt en tijdens de tutorial al Game Over bent. Dit klinkt hard, maar Shin Megami Tensei wordt ook juist geroemd om deze unieke trial-and-error aanpak waarin je werkelijk alles aan moet pakken wat het spel je aanreikt.’
Koen van Rijsoort, die de recensie geschreven heeft, waardeerde destijds het vechtsysteem dat volgens hem enorm verslavend was. Al maakte hij ook de kanttekening dat dit voor sommigen misschien iets te moeilijk. Al met al heb je hier dus een uitdagende én verslavende game in handen voor zowel de PlayStation 5, Xbox Series X/S en PC.

Steelbook Edition op komst

Er is nu dus een Steelbook Edition op komst met de naam Shin Megami Tensei V: Vegeance. Want deze editie wordt op 21 juni op de markt gebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X/S en Switch. En het verschilt nogal in prijs waar je dit product koopt. Zo ga je bij bol.com namelijk 64,99 betalen, terwijl je bij Coolshop meteen twee tientjes minder neerlegt. Dat scheelt dus nogal.
Heb jij wat met Japanse RPG’s? Laat het ons gerust weten in de comments.