Vernieuwde Gunsmith van Modern Warfare 2 getoond

News
donderdag, 15 september 2022 om 14:30
call of duty modern warfare 2 2022f1660316926
Er is geen Call of Duty zonder wapens en daarbij staan geweren natuurlijk centraal. Sinds Modern Warfare (2019) kun je van alles aan je wapens aanpassen met het Gunsmith systeem. Nu is onthuld hoe dat systeem op de schop gaat voor Modern Warfare 2.
In Call of Duty Modern Warfare 2 krijg je weer veel opties voor customisation van je wapens. Infinity Ward heeft het Gunsmith systeem namelijk onder handen genomen. De nieuwe variant, genaamd Gunsmith 2.0 wordt uitgebreid uitgelicht in een nieuwe video.
Een belangrijke verandering is dat je minder hoeft te grinden op onderdelen. Infinity Ward heeft er namelijk voor gekozen om attachments die je voor een wapen vrijspeelt meteen beschikbaar te maken voor alle andere wapens in die klasse. Voorheen moesten attachments worden vrijgespeeld per wapen.

Wanneer is de release van Call of Duty Modern Warfare 2?

Wat het nieuwe Gunsmith systeem in de praktijk zoal bewerkstelligt gaan we over wat meer dan een maand merken. Modern Warfare 2 verschijnt namelijk op 28 oktober. Voor die tijd worden er bètatests gehouden, te beginnen op 16 september.
Overigens wordt er snel meer onthuld rondom Call of Duty. Vanavond (15 september) wordt Call of Duty Next uitgezonden. Tijdens deze speciale stream wordt de toekomst van de Call of Duty franchise besproken. Naast Modern Warfare 2 zal ook Warzone 2.0 in de presentatie besproken worden.