Verklapt merch komst Tobey Maguire in Spider-Man No Way Home?

News
vrijdag, 26 november 2021 om 14:30
spider man no way homef1676023288
Er gaan al langer geruchten rond dat de Spider-Man gespeeld door Tobey Maguire en Andrew Garfield te zien zullen zijn in Spider-Man No Way Home, naast de Spider-Man van Tom Holland dus. Dit vermoeden wordt extra bevestigd door onlangs verschenen merch.
Er wordt beweerd dat Tobey Maguire's versie van Spider-Man te zien is op merch van de nieuwe film Spider-Man No Way Home. Het personage zou te zien zijn op een doos van Barkbox. Dit is een pakket waar allemaal merchandise in zit voor viervoeters, zoals speelgoed en snoepjes voor honden. Het is niet erg goed te zien, maar het is fans opgevallen dat een pak van de superheld niet is van Tom Holland's Spider-Man, maar die van Tobey Maguire.

Nog meer kolen op het vuur

Dit kan natuurlijk een fout zijn geweest, maar er gaan al langer geruchten rond dat Tobey Maguire te zien zal zijn in de film. Spider-Man No Way Home brengt namelijk veel oude vijanden van de voorgaande Spider-Man films terug, waaronder Doc Ock en Green Goblin.
Het is dus geen vreemde gedachte dat de helden ook terug zullen keren naar de nieuwste Spider-Man film. Er zijn zelfs ook foto's uitgelekt waarop de drie acteurs Tom Holland, Tobey Maguire en Andrew Garfield naast elkaar te zien zijn op de set. Er zijn alleen veel twijfels of die foto's wel echt zijn.
Als het goed is duurt het niet lang meer, voordat we weten of de acteurs te zien zullen zijn in de film. Spider-Man No Way Home zal namelijk vanaf 17 december in de bioscopen draaien. Fans hoeven dus nog maar een paar weken te wachten.