Einde Spider-Man No Way Home veranderde last minute

News
vrijdag, 19 november 2021 om 17:00
spider man no way homef1676023288
Het einde van Spider Man: No Way Home is last minute aangepast. Tom Holland, de acteur die Spider-Man speelt, vond de laatste paar zinnen lastig. Het werd daarom op de spot aangepast.
Onlangs was Tom Holland te gast bij QC, waar een uitgebreid interview werd gehouden over Holland zelf en zijn aankomende film Spider-Man: No Way Home. Hij vertelde dat het einde van de film hem niet helemaal lekker zat. Hij bleef stoppen halverwege zinnen, omdat hij zelf simpelweg niet geloofde wat hij zei. Dat kan lastig zijn voor een acteur, want als de acteur al niet gelooft wat hij zegt, dan zal de kijker het al helemaal niet geloven.
Holland sprak achter de schermen met Jon Watts om het probleem op te lossen. Eigenlijk was de oplossing erg voor de hand liggend: Het einde van het script moest opnieuw geschreven worden. Tom Holland en regisseur Jon Watts hadden een overleg over wat wel een goed einde kon zijn. Toen het idee stond werd het aan de schrijvers gepitcht en volgens Holland is het nu verwerkt in de film. Wat het precies is en waar het allemaal over gaat is nog onduidelijk.

No Way Home script veranderde op een dagelijkse basis

QC schrijft dat het script van No Way Home eigenlijk op een dagelijkse basis veranderd werd. Holland vertelt in het interview dat het zelfs voor de regisseur onduidelijk was wat er nou precies gebeurde. Dat Tom Holland iets te zeggen heeft over het script valt wel op, de jonge acteur staat er namelijk om bekend dat hij van alles vroegtijdig lekt.
De trailer van Spider-Man No Way Home verscheen onlangs, en gaf een beeld wat we van de film kunnen verwachten. Uiteraard heeft Spider-Man zijn supersonische high tech suit met spinnen armen, en komen er allerlei slechteriken terug. Wat er precies allemaal in de trailer voorkomt is hier te lezen.