Venom krijgt mogelijk eigen serie op Disney+

  Disney is volop bezig met nieuwe series voor Disney+. Het gerucht gaat rond dat Sony Pictures en Marvel Studios mogelijk zouden werken aan een serie over Venom voor de streamingdienst van Disney.

  Sony Pictures

  Het is niet zeker of er daadwerkelijk een serie over de antiheld komt op Disney+. Roger Wardell heeft een tweet geplaatst over dat de kans er wel inzit en dat niemand minder dan Tom Hardy de hoofdrol zou moeten spelen. Lang niet alle acteurs doen vaak mee aan dit soort series, dus als dit zou gebeuren zou dit erg bijzonder zijn.

  Er is geen bewijs van dat dit echt zal gebeuren. Wardell plaats wel vaker over dit soort dingen en meestal heeft hij nog gelijk ook, maar we zullen het moeten afwachten. Als er een Sony project op Disney+ verschijnt is dat altijd ergens wel bijzonder. Soms gaat de samenwerking tussen Disney en Sony namelijk niet altijd even soepel.

  Venom 2

  Wat we in ieder geval van Venom kunnen verwachten is een tweede film. Venom 2 staat ingepland voor 2021. De naam van de film zal Venom: Let The Be Carnage heten. De titel verwijst naar de slechterik die gespeeld wordt door Woody Harrelson. Natuurlijk zien we Tom Hardy terug als de enige echte Venom die het mogelijk op zal moeten nemen tegen een nieuwe schurk. Venom 2 zou eigenlijk al draaien in oktober, maar door het coronavirus is dat uitgesteld naar 25 juni 2021.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.