Er komen een hoop nieuwe series naar Disney+

News
woensdag, 03 juni 2020 om 11:00
mv5bzmy1mzrlmdutnwi5ns00mtcwlwfhztitmjhiztfkowqyzjcwxkeyxkfqcgdeqxvymje1mdizma at at v1 sy1000 cr0017751000 alf1591171993
In juni kunnen we een hoop nieuwe series op de streamingdiensten verwachten, natuurlijk valt Disney+ hier ook onder. Deze maand komen er weer een aantal nieuwe series aan op Disney+. Er is dus genoeg content om te bingen!
Allereerst kunnen we op 5 juni een nieuwe National Geographic serie verwachten. Deze serie heet Genius by Stephen Hawking en helpt de gewone mensen met het begrijpen van de grote vragen in het leven. De serie bestaat uit zes afleveringen. In elke aflevering staat een belangrijke vraag centraal. Kunnen we tijdreizen? Zijn we alleen? Waarom zijn we hier? Dit zijn een paar vragen die in de afleveringen worden behandeld. Op 12 juni kunnen we nog meer over het universum te weten komen, dan verschijnt Cosmos: A Spacetime Odyssey op Disney+. Hierin vertelt Neil deGrasse Tyson alles over over de natuurwetten en het universum.

101 Dalmatiërs op Disney+

Goed nieuws voor de 101 Dalmatiërs fans! Deze maand kunnen we meer 101 Dalmatiërs content verwachten. Het eerste seizoen van 101 Dalmatian Street zal op 19 juni op Disney+ beschikbaar zijn. In deze animatieserie volgen we de levens van Delilah en Doug, afstammelingen van Pongo en Perdita. Daarnaast kunnen we op 19 juni een hoop nieuwe informatieve documentaire series verwachten. In het eerste seizoen van Birth of Europe kom je erachter hoe Europa is ontstaan en in Alaska’s Grizzly Gauntlet ontdek je de wildernis van Alaska. Van de National Geographic serie Unlikely Animal Friends komen er zelfs drie seizoenen op Disney+. Deze serie laat de mooiste dingen in de natuur zien.

Populair Nieuws