Reageer en Win: 5x Blu-ray Birds of Prey

  Het einde van de werkweek is in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor de Reageer en Win. Deze week geven we maar liefst vijf keer de Blu-ray weg van Birds of Prey en maken we natuurlijk ook weer de winnaar van vorige week bekend.

  Warner Bros. Entertainment

  Winnaar afgelopen week

  Vorige week konden jullie kans maken op een heel tof Cartoon Network pakket. Om deze prijs te winnen moesten jullie deze week op minimaal drie artikelen reageren.

  De winnaars van het Cartoon Network pakket is geworden... Spiral!

  Van harte gefeliciteerd. Stuur even een mailtje naar r.v.d.helm@xgn.nl en dan zorgen we ervoor dat je de prijs krijgt opgestuurd!

  Reageer en Win – Birds of Prey

  Deze week kunnen jullie op XGN.nl vijf keer kans maken op de Blu-ray van Birds of Prey, die we weggeven in samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment! In de film gaat Harley Quinn (Margot Robbie) op eigen houtje verder, zonder de Joker aan haar zijde. Ze zal alleen snel op zoek moeten gaan naar andere handlangers, wanneer ze in het vizier komt te staan van de supervillain Roman Sionis, beter bekend als Black Mask (Ewan McGregor). Sionis wil zijn kostbare diamant terugvinden en zal daarbij over lijken gaan.

  Om kans te maken op deze mooie prijs moet je voldoen aan de standaard regels. Dat betekent aankomende week minimaal drie keer reageren op verschillende artikelen. Maar je mag natuurlijk ook meer reacties plaatsen!

  Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

  Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram!

  Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.