Legends of Tomorrow neemt afscheid van een bekend personage

News
vrijdag, 05 juni 2020 om 10:30
mv5by2q0nzu4zjytnzcyms00zmiwlthhzgqtzdjhytexzjjjnza4xkeyxkfqcgdeqxvynjc5mjg0nju at v1f1591342946
Legends of Tomorrow-fans hebben zich klaar moeten maken om afscheid te nemen van nog een bekend personage. Deze week werd de seizoensfinale van het vijfde seizoen uitgezonden. Er stond ons deze laatste aflevering genoeg spanning en actie te wachten, maar een belangrijke Legend heeft de serie helaas verlaten.
Deze week werd alweer de laatste aflevering van het vijfde seizoen van Legends of Tomorrow uitgezonden, precies volgens de planning. De productie van Legends of Tomorrow was namelijk al afgerond voordat de coronacrisis uitbrak. In de laatste paar seizoenen hebben we al afscheid genomen van een aantal belangrijke personages.
In de seizoensfinale verliet nog een castlid de groep. Het gaat hier om actrice Maisie Richardson-Sellers, zij speelde de rol van Charlie. Showrunner Phil Klemmer bevestigde dit al eerder in een interview met TV Line.
Volgens Klemmer bestond het idee al een tijdje om om afscheid te nemen van Charlie. Volgens de showrunner werd er al ruim een jaar aan gewerkt. Uiteindelijk is er dan ook gekozen om haar een bevredigend einde te geven. Naast dit einde ging de hele finale om Charlie.
Toch is er wel bewust voor gekozen om de deur voor actrice Maisie Richardson-Sellers open te laten, ook al wilt de actrice haar stempel maken als filmmaker. Legends of Tomorrow zal gegarandeerd terugkeren voor een zesde seizoen. Als de opnames binnenkort weer door kunnen gaan, kunnen we rond de zomer van 2021 nieuwe afleveringen van de populaire DC serie verwachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties