Veelbesproken Marvel-film nu op Netflix

News
zondag, 11 september 2022 om 13:00
pexels freestocksorg 987586 3f1625843971
De meeste Marvel-films zijn te streamen op Disney+, maar er zijn wat uitzondering. Nu is er bijvoorbeeld één te zien op Netflix. Het gaat bovendien om een opvallende film.
Er zijn nog altijd wat Marvel-personages waarvan de filmrechten niet bij Marvel en Disney liggen. Ook Sony maakt bijvoorbeeld films rondom personages uit de Marvel-stal en deze belanden vaak op Netflix. Nu begint het misschien in te dalen waarom we de film ‘veelbesproken’ en ‘opvallend’ noemen, maar niet ‘populair’ of ‘goed’: het is Morbin’ Time!
De film Morbius is nu te zien op Netflix. Hoewel deze film al twee keer in de bioscoop heeft gedraaid is dat niet omdat hij goed is, zoals met de meeste re-releases. Nee, Sony zag de memes over hoe beroerd deze film is en besloot dat meme-kijkers misschien geld in het laatje zouden brengen.
Daar had Sony geen gelijk in, maar misschien dat Morbius wat aandacht krijgt nu je de film zonder extra kosten en reistijd je tv onder kunt laten Morben. Per slot van rekening moet je ook af en toe een slechte film zien om een goede te waarderen.
morbiusf1610442342

Waar gaat Morbius over?

In Morbius probeert een wetenschapper (Jared Leto) zijn eigen zeldzame bloedziekte te genezen, waardoor hij een vampier wordt. Wat volgt is een film die volgens sommige kritieken inderdaad iets essentieels uit de kijker lijkt te zuigen. Er is ook een rol weggelegd voor Matt Smith, die nu te zien is in het aanzienlijk beter ontvangen House of the Dragon.

Populair Nieuws