Veel mooie PS5 en PS4 deals in PlayStation Store sale

News
woensdag, 12 oktober 2022 om 15:00
playstation storef1608624009
Digitaal games kopen heeft enkele nadelen. Je kunt bijvoorbeeld nooit iets tweedehands kopen of juist verkopen. Aan de andere kant kun je wel geregeld profiteren van mooie deals in verschillende stores. Zo kun je nu je slag slaan in een nieuwe PlayStation Store sale.
Sony noemt de nieuwe sale de Essentiële keuzes sale en dat is niet geheel onterecht. Je hoeft niet ver te zoeken om iets tegen te komen dat de moeite waard is. Je kunt daarbij denken aan F1 22, Stray of Resident Evil Village.

Veel korting op PS4 en PS5 games

Als je graag op PlayStation speelt kun je de komende tijd profiteren van veel korting. Zowel PS4 als PS5 games zijn in de aanbieding. We hebben alvast een selectie gemaakt van mooie deals.
Dit is overigens lang niet het enige dat je met korting kunt scoren in de PlayStation Store. Je kunt de hele sale hier bekijken. De deals zijn geldig tot en met 26 oktober.
Als je je games liever fysiek koopt is er ook het één en ander in de aanbieding bij Amazon via nieuwe Prime deals. Daarvoor moet je wel snel zijn, want die gelden alleen vandaag nog. Andere interessante aanbiedingen deze week zijn de Mega Deals van MediaMarkt en deze LEGO sale waarbij je de tweede set voor de halve prijs kunt scoren.