Opvallende korting in nieuwe PlayStation Store sale

News
donderdag, 15 september 2022 om 13:00
playstation storef1608624009
Als je je games graag digitaal koopt heb je vaak te maken met hogere prijzen dan in fysieke winkels. Gelukkig zijn er ook geregeld sales die die klap een beetje opvangen. Nu zijn er bijvoorbeeld mooie deals op grote games in de PlayStation Store.
Als je nog een nieuwe game zoekt, dan kun je de komende weken goed slagen in de PlayStation Store. Daar zijn namelijk allerlei mooie games in de aanbieding. De kortingen kunne bovendien hoog oplopen.

Veel toppers met korting in PlayStation Store!

De games die je met korting kunt krijgen zijn overigens niet de minste. Je kunt verschillende toppers als God of War, GTA V en LEGO Star Wars: The Skywalker Saga. Een paar van de beste deals hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.
Natuurlijk zijn er nog veel meer games te scoren. Je kunt de volledige sale hier bekijken. Uiteraard kun je ook gewoon in de store zoeken naar een specifieke game als je wil weten of die deel uitmaakt van de sale. De actie loopt nog tot en met 29 september.
Verder is dit niet de enige sale waar je deze week van kan profiteren. Zo kun je laptops met veel korting scoren bij bol.com. Ook MediaMarkt heeft hoge kortingen lopen.

Populair Nieuws