Deze Yakuza spin-offs krijgen een PC release

News
donderdag, 15 september 2022 om 13:30
20211005lostjudgment1f1633467615
Het is fijn om een Yakuza-fan te zijn, zeker de afgelopen dagen. Er zijn namelijk niet alleen veel nieuwe games aangekondigd, er zijn ook nieuwe opties om bestaande games te spelen. De beide Judgment-games, spin-offs van Yakuza, komen namelijk naar PC.
Er zijn heel wat nieuwe Yakuza-games in aantocht. Hoewel, we moeten nu natuurlijk Like a Dragon-games zeggen, aangezien de Japanse naam voortaan wordt gebruikt. Mocht je niet kunnen wachten op deze games, dan kun je alvast aan de slag met twee andere games in de Yakuza-franchise.
Judgment en Lost Judgment krijgen namelijk een release op Steam. Daar hoef je niet lang op te wachten. Sterker nog, je hoeft helemaal niet te wachten, want de games zijn per direct beschikbaar.
In deze games speel je als de privédetective Takayuki Yagami, die gruwelijke moorden onderzoekt. Qua gameplay lijkt de game op de Yakuza-games van vóór Like a Dragon. Als de turn-based combat van die games je niet zo aansprak, kun je de oude stijl in Judgment beleven.

Welke Yakuza games komen er na Judgment?

Zoals gezegd is er nog heel veel meer op komst in de Yakuza/Like a Dragon franchise. Volgend jaar verschijnen bijvoorbeeld Like a Dragon Ishin en Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. In 2024 volgt de nieuwe mainline game Like a Dragon 8.