Haal de beste PS4 games bij Amazon in de aanbieding

News
maandag, 19 december 2022 om 10:00
the last of us remastered playstationf1671411008
De PS5 is nu al meer dan twee jaar uit, maar dit betekent niet dat het te laat is om verschillende PS4 games te beleven. Momenteel zijn er bij Amazon namelijk een boel PS4 hits in de aanbieding.
Nu de PS5 al een tijdje uit is, lijkt het te laat om games van de vorige generatie te spelen. DIt is alleen zeker niet het geval. Ook op de nieuwe console werken games van de PS4 helemaal perfect. Sommige hebben zelfs een upgrade gekregen en zijn nu met een beter beeldkwaliteit of meer frames per second te spelen. Zo is dit bij God of War het geval. Ook krijgen verschillende games op de PS5 een vervolg, waardoor het alleen maar handig is om terug te gaan en het eerdere deel van de PS4 te spelen.

Welke PS4 toppers zijn bij Amazon in de aanbieding?

Bij Amazon is er momenteel korting te scoren op een aantal PS4 Hits. Dit zijn games die erg populair waren op de console. Daarnaast zijn er ook een aantal andere grote games met korting te scoren. Hier is een overzicht:
Dit is natuurlijk slechts een overzicht van alle PS4 games die momenteel bij Amazon in de aanbieding zijn. Er zijn nog meer top games met korting te scoren. Hier vind je het hele aanbod.

Populair Nieuws