Trailer van Carnival Row seizoen 2 toont prachtige beelden

News
zaterdag, 14 januari 2023 om 10:00
carnival row 2f1673431180
Op 17 november is het zover, dan verschijnt het tweede seizoen van de fantasy serie Carnival Row. Prime Video heeft een trailer uitgebracht om alvast een beetje te plagen.

Waar gaat Carnival Row seizoen 2 over?

In het persbericht is het volgende te lezen: 'Seizoen twee van Carnival Row wordt afgetrapt met een reeks gruwelijke moorden welke worden onderzocht door voormalig inspecteur Rycroft Philostrate a.k.a. Philo (Orlando Bloom). Vignette Stonemoss (Cara Delevingne) en de Zwarte Raaf plannen wraak voor de onrechtvaardige onderdrukking door de menselijke leiders van The Burgue: Jonah Breakspear (Arty Froushan) en Sophie Longerbane (Caroline Ford). En Tourmaline (Karla Crome) erft bovennatuurlijke krachten die haar lot en de toekomst van The Row bedreigen. Nadat ze is ontsnapt aan The Burgue en haar wraakzuchtige broer Ezra (Andrew Gower), stuiten Imogen Spurnrose (Tamzin Merchant) en haar partner Agreus Astrayon (David Gyasi) op een radicale nieuwe samenleving die hun toekomstplannen volledig in de war schopt.'
Carnival Row is het tweede en tevens laatste seizoen. Het seizoen telt in totaal tien afleveringen. De serie is te zien op Prime Video. Eerder liepen de opnames, de serie is gefilmd in Tsjechië, wat vertraging op zoals wij berichtten. Carnival Row is een serie die echt bedoeld is voor fantasy liefhebbers. Een andere fantasy serie die recent is afgerond en al helemaal te bekijken is op Hbo Max is His Dark Materials. Daarvan staan inmiddels drie seizoenen op de streamingdienst en ook die serie is nu volledig afgerond.