Prijs van ‘Harry Potter’ game Hogwarts Legacy nu het goedkoopst als pre-order

News
vrijdag, 13 januari 2023 om 7:00
hogwarts legacy screenf1674732515
Is Hogwarts Legacy hetzelfde als Harry Potter? Nee, natuurlijk niet. En toch zullen sommigen het zo beschouwen vanwege hetzelfde universum. Maakt niet uit. Je kan Hogwarts Legacy nu goedkoop pre-orderen, voor waarschijnlijk de laagste prijs tot dusver.
Natuurlijk is dat niet spotgoedkoop, maar in tijden waar je misschien 75 euro verwacht voor een PlayStation 5 game of voor een andere spelcomputer, is de prijs van 54.99 euro ineens een meevaller. Hogwarts Legacy valt namelijk voor die prijs te pre-orderen bij Amazon en daarmee lijkt de ‘Harry Potter’ game toch het goedkoopst te zijn op dit moment.

PS5-game Hogwarts Legacy hier het voordeligst

De game laat nog iets minder dan een maand op zich wachten. Hogwarts Legacy zal namelijk op tien februari uitkomen op heel wat platformen, niet alleen de PlayStation 5 en Xbox Series S en X maar ook de Xbox One en PlayStation 4. Helaas zal je het met een normale versie van de game moeten doen, de speciale edities waren binnen no time uitverkocht. En dat is toch vaak wat er gebeurt bij Harry Potter-producten. Er is een magie waardoor dingen snel verdwijnen, lees uitverkocht raken. En dat is toch een knappe prestatie, gezien de boeken van J.K. Rowling al heel lang mee gaan. Let wel op dat enkel de PS5-versie in de aanbieding is, dus niet de Xbox-variant.

Steeds meer details over Hogwarts Legacy

Nu we dichter op de release van de game zijn, druppelen er steeds meer details binnen over Hogwarts Legacy. Gisteren kwamen we bijvoorbeeld nog te weten dat een Harry Potter-acteur terugkeert voor een rol in Hogwarts Legacy. Lees hier het gehele bericht.
Ook werd onlangs bekendgemaakt dat Hogwarts Legacy, terwijl de game nog helemaal niet uit is, al bijzonder vaak verkocht is.
Ga jij aan de slag met Hogwarts Legacy? Ook zijn we benieuwd wat andere titels zijn waar jullie naar uitkijken dit jaar. Laat het ons weten in de reacties hieronder!