Nieuw The Elder Scrolls V: Skyrim einde ontdekt na 1000 uur spelen

News
maandag, 16 augustus 2021 om 17:30
the elder scrolls skyrimf1625039084
Het is alweer bijna tien jaar geleden dat The Elder Scrolls V: Skyrim is uitgekomen. Al die jaren na release heeft een hardcore speler nu nog een nieuwe einde voor een quest ontdekt, na 1000 uur in de game te hebben gestoken.
Ondanks dat The Elder Scrolls V: Skyrim binnenkort haar tienjarige jubileum mag vieren, wordt de RPG van Bethesda nog dagelijks door veel spelers gespeeld. Dat komt mede door de vele remasters en ports die de titel heeft gekregen, maar ook door de vele quests en geheimen die de wereld rijk is.
Met zo’n hardcore fanbase zou je waarschijnlijk ook wel verwachten dat alles een keertje is ontdekt, maar dat blijkt niet helemaal het geval te zijn. Gebruiker Fizzet713 op Reddit lijkt namelijk een nieuw einde te hebben ontdekt voor de Blessings of Nature quest.
In de post op Reddit vertelt de gebruiker dat hij al bijna 1000 uur in Skyrim heeft zitten, maar dat hij nu pas een alternatief einde voor desbetreffende quest heeft gevonden. Het lijkt er namelijk op dat er iemand moet sterven in de missie, maar als je Maurice bij je hebt in het laatste gedeelte bij Eldergleam Sanctuary, dan kan je met hem praten. Als je vervolgens de instructies van Maurice volgt, hoeft er niemand te sterven. Ondanks dat de subreddit vol zit met Skyrim-veteranen, komt het einde als een grote verrassing.

Lang wachten op een nieuwe Elder Scrolls

Hoewel er dus duidelijk nog nieuwe dingen ontdekt kunnen worden in The Elder Scrolls V: Skyrim, zitten ook veel fans te wachten op een nieuw deel in de franchise. Daar zullen we alleen nog veel geduld voor moeten hebben. Phil Spencer, de grote baas van Microsoft en nu dus ook Bethesda, heeft namelijk recent aangegeven dat The Elder SCrolls 6 pas na de nieuwe Fable zal uitkomen. Aangezien die game nog niet zo lang in ontwikkeling is, zal de volgende Elder Scrolls waarschijn pas op zijn vroegst in 2024 verschijnen.