'Nieuwe Call of Duty Vanguard gelekt'

News
donderdag, 12 augustus 2021 om 13:30
call of duty ww2 multiplayerf1617104063
Op Twitter lijkt de nieuwe Call of Duty, genaamd Call of Duty Vanguard, compleet te zijn gelekt. De artwork van de game is opgedoken via het account RDPGKellyTV. De setting lijkt daardoor ook direct bevestigd te zijn.
Call of Duty Vanguard lijkt de nieuwe Call of Duty game van 2021 te gaan worden. Het Franse Twitteraccount RDPGKellyTV heeft de verschillende artworks van de nieuwe game online geplaatst die tevens toont dat er weer een cross-gen bundel uitkomt. De foto's tonen ook direct de setting van de game.
De game lijkt zich namelijk wederom af te gaan spelen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De nieuwe game wordt dit jaar door Sledgehammer Games ontwikkeld. Het is de studio die ook verantwoordelijk was voor Call of Duty WWII in 2017.
Toch stoppen de details daar niet. Ook ziet het er naar uit dat er een beta aankomt voor de game. Nadat de beelden lekte, bevestigde Tom Henderson bij zijn bronnen nog een aantal aanvullende details over Call of Duty Vanguard. Zo is het inmiddels vrij zeker dat de game op 19 augustus onthuld moet worden.
Naast dat de game zich tijdens de Tweede Wereldoorlog zou afspelen, gaan er ook nog wat geruchten over de game. Zo zou de game ook een Zombies-modus krijgen. Waar de promotiematerialen de setting lijken te bevestigen, is hetzelfde nog niet het geval voor een eventuele Zombies-modus.