Xbox onthult custom Forza Horizon Xbox Series X controller en nieuwe Forza Horizon 5 beelden

News
dinsdag, 24 augustus 2021 om 20:24
20210824 forza controllerf1629829250
Xbox onthult een toffe nieuwe Xbox Series X/S controller. De controller is in beperkte oplage verkrijgbaar en komt uit ter ere van Forza Horizon 5. En het mooiste…hij is nu te pre orderen! Daarnaast kwamen er natuurlijk nieuwe beelden van Forza Horizon 5 voorbij.
De nieuwe Forza Horizon 5 controller is naast de Space Jam controllers die onlangs uitkwamen een van de eerste gelimiteerde Xbox Series X controllers die te koop zijn. De controller is transparant geel met een felgekleurde laag eroverheen. Daarnaast heeft de controller speciale grips die tegengaan dat de controller uit je handen valt tijdens het spelen. Pre orders zijn al mogelijk via xbox.com, maar een Nederlandse winkel staat er nog niet tussen, evenals een Nederlandse prijs. In de Verenigde Staten wordt de prijs in ieder geval 74,99 dollar en komt de controller op 11 september 2021 uit.
Check de controller hieronder alvast in zijn volle glorie!

Forza Horizon 5 cover cars geven nieuwe manieren om te scheuren

Naast de nieuwe controller is ook de cover van Forza Horizon 5 uit de doeken gedaan. Daarop zien we een Ford Bronco Badlands (2021) en de Mercedes-AMG One schitteren. Na het tonen van de cover werden fans ook direct verblijd met een flinke lading gameplay. Deze laat direct weer zien waarom Forza Horizon 5 één van de grafische pareltjes van het jaar moet gaan worden. Met ray-tracing en dynamisch weer oogt de game fantastisch. De beelden daarvan kun je hieronder zelf natuurlijk checken!

Populair Nieuws